Ellie Loeve

Zeeburg ~ Yoga ~ IJburg


Workshops

Winter weekend!

Het weekend van 11-13 december 2015 staan we stil bij het veranderen van de seizoenen en hoe we door te leven volgens de seizoenen onze energie kunnen beïnvloeden.

Tijdens de winter zijn de dagen korter, het is vroeg donker en de kou neemt toe. De bomen worden kaal. De energie daalt en is naar binnen gekeerd. Het is de tijd voor bezinning. De energie verzamelt zich in de kern.

In ons lichaam staan nu het versterken van de energie van onze nieren/blaas centraal. Hiervoor doen we yoga oefeningen en do-in strekkingen welke je kunnen opladen. We ondersteunen onze energie via ademhalingsoefeningen en meditatie en we staan stil bij hoe we ook via onze voeding onszelf kunnen verwarmen.

De theorie is praktisch gebracht,  zodat je nieuwe inzichten en oefeningen kunt meenemen naar je dagelijks leven.

Nienja en EllieWie en waar?
Dit weekend geef ik in samenwerking met Ellie Loeve. Er zal vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch voor je gekookt worden en we ervaren het seizoen, in het prachtige verstilde winterse Winterswijk.

Het weekend kost €275. Dit is inclusief logies (op basis van een meer-persoonskamer, toeslag 1 persoonskamer is €50), alle maaltijden en drankjes en deelname aan alle activiteiten.
Betaal je voor 20 oktober dan betaal je slechts €247,-Let op: je inschrijving is pas definitief als we het inschrijfformulier en bedrag ontvangen hebben.

 

Andere workshops die Ellie gaf zijn:

 • seizoens-workshops samen met Nienja Brouwer
 • Workshop Yoga en beeldhouwen
 • Seizoensworkshops  Yoga en Shiatsu met Nienja Brouwer
 • workshop hoe maak ik een serie voor thuis op maat.
 • worshop Yoga om de hartstreek te openen.
 • workshop Yoga en Shiatsu voor het HART in juli 2013 Nienja en Ellie
 • Over Ellie Loeve:

  Ellie Loeve heeft een jarenlange ervaring als yogadocent en masseur en werkt op een prachtige locatie in het Oostelijk Havengebied en op IJburg ( stadsdeel Zeeburg). Zij heeft een yogadocentenopleiding gevolgd bij Gert van Leeuwen.
  Lees meer ...