Ellie Loeve

Zeeburg ~ Yoga ~ IJburg


Massages

Aangeraakt worden  met aandacht. Jezelf een massage gunnen is een weldaad voor  lichaam en geest.  Je komt uit je hoofd en in je lichaam. Je kunt eventuele spanning die je voelt op tijd loslaten en je weer soepel en gezond voelen. Ook in tijden van verwarring, stress,verdriet , moeilijke beslissingen, kunnen de massages je helpen weer diep te ontspannen en van daaruit te gaan voelen wat je eigenlijk wilt en nodig hebt. Probeer het eens uit, en als het bevalt kun je ook een ander verrassen met een massagebon. Ellie heeft ervaring met verschillende soorten massages.

Ayurvedische massage
Deze massage stamt uit het oude India. Het is een volledige lichaamsmassage met warme olie waaraan wat druppels essentiele olie naar keuze ( verkwikkend, ontspannend enz.) worden toegevoegd. De warme olie dringt diep door in de huid en heeft een bijzonder weldadige uitwerking, Er wordt met liefdevolle aandacht gemasseerd waardoor de gemasseerde zich prettig en veilig kan voelen. De massage kan o.a. helpen bij stress, burnoutverschijnselen, bij stijfheid in spieren en gewrichten en  als pure verwennerij voor jezelf ( het aangeraakt worden stimuleert het zgn gelukshormoon.) De huid wordt heerlijk glad en de ontspanning zorgt dat je er stralend uit gaat zien.

Stoelmassage
Sinds 2007 geef ik stoelmassages aan bedrijven en particulieren en op feestjes en evenementen.Stoelmassage is een massage die haar oorsprong heeft in de Oosterse drukpuntmassage of Shiatsu. Het is een zeer laagdrempelige massage die over de kleren heen wordt uitgevoerd. Rug, nek, schouders, armen, handen en hoofd worden zittend op een speciale massagestoel gemasseerd. De massage stimuleert de bloedsomloop en werkt daardoor vitaliserend en verfrissend. De klant heeft na afloop meer energie en kan zich beter concentreren. De massage kan klachten van rug, nek, schouders en RSI-klachten aanzienlijk verminderen bij regelmatige massage ( 2 – 4 x per maand is ideaal). De massage duurt 15 – 20 minuten maar kan ook uitgebreid worden en er kunnen aanvullende technieken worden toegepast zoals b.v. triggerpointmassage.

  • Over Ellie Loeve:

    Ellie Loeve heeft een jarenlange ervaring als yogadocent en masseur en werkt op een prachtige locatie in het Oostelijk Havengebied en op IJburg ( stadsdeel Zeeburg). Zij heeft een yogadocentenopleiding gevolgd bij Gert van Leeuwen.
    Lees meer ...