Ellie Loeve

Zeeburg ~ Yoga ~ IJburg


Yoga


Yoga is een prachtig systeem van oefeningen en meditatie waarbij de adem een grote rol speelthttp://www.kraftstation.de/index.php/buy-online-arimidex. Bij regelmatig oefenen verbetert de lichaamshouding. Kortom: yoga betekent meer ruimte in hoofd en lichaam en meer kwaliteit van leven.

Effecten van yoga  zijn:

  • Dat je lichaamsbewustzijn toeneemt  zodat je beter weet waar spanning zit en het los kunt laten.
  • Dat je meer energie krijgt en dieper kunt ontspannen.
  • Dat je je beter kunt concentreren en aandachtiger wordt
  • Dat je leniger wordt  en meer helder van geest.

De les
Een les begint meestal met een korte zitmeditatie. Dan volgt een geleidelijke opbouw van de yogahoudingen. Elke week ligt het accent op een ander lichaamsdeel b.v op de onderrug, de bovenrug, de schouders, nek etc. De les eindigt altijd met omgekeerde houdingen en een (begeleide) ontspanning.

Ellie’s lessen kenmerken zich door de luchtige stijl en de aandacht voor ieders persoonlijke ontwikkeling Daardoor voelen de meeste mensen zich erg op hun gemak  in de les. Het gebruik van hulpmiddelen als boogjes en bankjes, stripjes en rolletjes maakt het een unieke en zeer effectieve vorm van yoga. Mensen met RSI-klachten kunnen er veel baat bij hebben. Iedereen kan op elk moment instappen in de lessen en werkt op zijn eigen niveau. De groepen zijn klein, maximaal 14 mensen waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Het is mogelijk een gemiste les in te halen op een andere dag.

  • Over Ellie Loeve:

    Ellie Loeve heeft een jarenlange ervaring als yogadocent en masseur en werkt op een prachtige locatie in het Oostelijk Havengebied en op IJburg ( stadsdeel Zeeburg). Zij heeft een yogadocentenopleiding gevolgd bij Gert van Leeuwen.
    Lees meer ...